Massages

Fijn dat je de link hebt gebruikt uit mijn mailtje. Hier kun je meer informatie over mijn diensten vinden en zien wat anderen van mijn massages vonden.

Ik geef ontspanningsmassages van een half uur of langer waarbij jouw lichaam teder wordt gemasseerd. Ik gebruik daarbij geen knijptechnieken en lever precies zoveel druk dat het je bloedsomloop stimuleert en je heerlijk ontspant. Afhankelijk van jouw wensen zijn er meerdere massage mogelijkheden. Voor de duidelijkheid: Intieme seks hoort er sowieso niet bij. Hieronder kun je zien wat ik aanbied.

Mogelijkheden

Phasellus a cursus

De basis van elke massage die ik geef is een heerlijke ontspannigsmassage waarbij ik je hele lichaam (dus achter- én voorkant) masseer, inclusief je voeten, benen, handen, armen en hoofd. Om dat echt goed en ontspannen te doen is meestal een uur nodig. Maar ik geef ook massages voor een half uur. Ook dan zal ik je geheel masseren, maar ik bespreek van te voren met je welk gedeelte ik kort en welk gedeelte ik met meer aandacht zal masseren. Mijn doel is in elk geval om jou met een ontspannen gevoel te laten vertrekken, en dat je graag bij me terug komt.

€ 60,-

per ½ uur

€ 100,-

per uur
artem-labunsky-NV4yuniRcyw-unsplash

Om de sfeer voor jou erotisch te verhogen kan ik de massage ook in lingerie of geheel naakt geven. Je zult mijn lingerie en/of soms delen van mijn lichaam zacht tegen je huid aan voelen als ik mij verplaats of over je heen reik om bepaalde plekjes extra aandacht te geven. Het extra sensuele cachet zorgt daarbij voor een spannende beleving.

Als ik jou in lingerie of geheel naakt de massage geef is het heel verleidelijk om ook genegenheid terug aan mij te laten merken. Als je dat wil, dan kan dat bij mij. Je wil misschien een ‘verdwaalde hand’ even langs mijn lijf laten glijden, of de verleiding niet hoeven te weerstaan om mijn vrouwelijke vormen te voelen. Het zal ongetwijfeld zorgen voor een nog spannendere beleving van jouw ontspanningsmoment. Uiteraard bepaal ik wel hoe ver je daarbij mag gaan. Je mag mijn lijf, billen en borsten strelen en voelen. Seksuele handelingen bij mij zijn echter wel uitgesloten.

€ 80,-

per ½ uur

€ 130,-

per uur
alexander-krivitskiy-rNE2x8X1quQ-unsplash

Elke massage van mij -gekleed, in lingerie of geheel naakt- zal je ontspannen en je in wat hogere sferen brengen. Omdat ik jou een full-body massage geef kom ik soms zeer dicht in de buurt van jouw intieme delen zal je best opgewonden kunnen raken. Zeker als je er voor kiest om ook mijn vrouwelijke vormen aan te mogen raken. Ik help je dan graag om je te ontladen door ook je intieme delen met mijn handen te masseren en je met een ultiem ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Seksuele handelingen bij mij zijn daarbij uitgesloten, en ook orale seks doe ik niet.

€ 20,-

extra