Over mij

Ik ben Sasha, 31 jaar en sta normaal gesproken voor de klas. Ik ben invalkracht en doe dat freelance. Ik heb dus regelmatig tijd over. Masseren is een van mijn passies en ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd mensen een spannende beleving te geven. Even weg van de sleur; even een moment in een andere wereld.

Hobby

Ik doe dit werk puur voor de hobby. En ja, het zakcentje vind ik een fijne bijkomstigheid. Ik gebruik het geld voor leuke dingen, zoals lingerie maar ook voor de huur van de ruimtes en de spulletjes die je nodig hebt voor het geven van massages.
Ik ben niet de goedkoopste, maar dat is ook voor mij ook niet belangrijk. Ik wil me ook niet goedkoop voelen. Bovendien wil ik ook niet iedereen op mijn tafel. Ik wil er zelf plezier in hebben en vooral blijven houden. De financiele drempel geeft mij daarmee rust en een eerste selectie in voorkeur van mijn gasten.
Mijn belangrijkste doel is dat je tevreden en ontspannen vertrekt, en graag een keer maar liefst vaker terugkomt.

Andere dingen die ik leuk vind

Naast masseren vind ik het leuk om met kinderen te werken.  En ik heb ook nog groene vingers. Lekker in de tuin bezig zijn, een beetje onkruid wieden en plantjes verzorgen vind ik heerlijk! Iets totaal anders dus!
Verder ben ik dol op dieren. Ik heb kippen, een kat, een hond en een schildpad.
Daarnaast heb ik ook een passie voor mooie auto’s en kijk ik graag Formule 1, en kan echt chagrijnig zijn als Max een slechte race rijdt en blij als hij wint!
In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, en drink ik graag een drankje ergens op een terras in het zonnetje.

Misschien leuk om te weten….

Mocht je me willen verrassen (wat absoluut geen must is): Ik ben wel dol op bloemen, maar hou helemaal niet van chocola.