Beoordelingen

Lees hier wat anderen van mijn massage vonden. De beoordelingen zijn uiteraard anoniem ivm de privacy van mijn gasten, maar ik kan je verzekeren dat ze echt zijn.

Heerlijk

★★★★★
Fijne massage gehad, ontspannen, gezellig, warm en goed. Een mooie vrouw met heerlijke handen.
- André

Elegantie

★★★★★
Een klasse dame. En voor een exclusiefe dame is geen afstand te ver..
- Henk

Heerlijk

★★★★★
Ontspannend en rustgevend
- Sissy

Genieten

★★★★☆
Afgelopen week een bezoek gebracht aan Sasha. Afspraak maken ging via de email vrij vlot en zakelijk. Nadat ik op plaats van bestemming was aangekomen krijg ik haar adres, Eenmaal aangekomen bij haar huis wat rustig gelegen en en geheel prive is, uitgestapt en Sasha deed al meteen open. Een leuke verschijning, echt een girl next niet super slang maar ook zeker niet dik, precies waar ik van hou. Ik mocht meteen naar boven lopen en mijn kleren uittrekken. Ze begon heerlijk mijn rug, nek en bennen te masseren. Na een half uurtje mocht ik me omdraaien en was de voorkant aan de beurt. Al gauw begon de spanning zich op te bouwen wat Sasha al snel door had. Ze begon daarna heerlijk mijn pik en ballen met veel olie te strelen en masseren. De aandacht was heerlijk en af en toe keek ik even hoe Sasha mijn pik in haar handen had. Langzaam werd het verder opgebouwd en begon ze me uiteindelijk heerlijk af te trekken om vervolgens goddelijk klaar te komen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar, alleen de volgende keer even een handdoekje meenemen om de olie van mijn lichaam te halen. Misschien tot snel Sasha X, ik heb genoten
- Michel

Geweldig

★★★★★
Vandaag heerlijk genoten van een massage,wat een een leuke en lieve dame is sasha en wat masseert ze geweldig lekker zeker nog eens langs om te genieten.
- Genieten

Heerlijk.

★★★★★
In tijden niet zo'n heerlijke massage gehad als van Sasha. Deze vriendelijke en mooie vrouw weet masseren is. Uur vloog voorbij, geen haastwerk. Hoop nog vaak te kunnen komen.
- Henk

Fantastisch

★★★★★
Vanmiddag voor het eerst op de massagetafel gelegen bij Sasha. Een prachtige vrouw om te mogen ontmoeten. Al vanaf dat ze de deur voor je open doet is het een en al spontaniteit. We raakten lekker aan de klets en het half uurtje vloog dan ook zo voorbij. Desondanks heb ik heerlijk genoten van haar magische handen. Ik zat dan ook naar afloop heerlijk zen in de auto onderweg naar huis en kijk nu al uit naar de volgende massage.
- Hans

(Ont)spannend!

★★★★☆
Een hele fijne tijd gehad bij Sasha! Van haar massage krijg je letterlijk kippenvel. Ze is bovendien heel leuk in de omgang en prachtig qua looks! Ik kom zeker nog eens terug.
- B

Fantastisch

★★★★★
Alles moet een eerste keer zijn dus de stoute schoenen aangetrokken en naar Sasha toe gegaan. Sasha is een prachtige vrouw om te zien met het hart op de goede plek. Niks is gelogen wat ze schrijft op haar site. De massage was heerlijk die ze geeft. Had voor 1,5 uur gekozen maar ik kon nog wel een uur blijven. Wat was het heerlijk. Gezellig gekletst en tevens heerlijk ontspant. Ze is een pareltje en 1tje die je moet koesteren. Ik kom zeker terug. Groet Lef.
- Lef

Heerlijk!

★★★★★
Sasha is een mooie en lieve dame die je direct een goed gevoel geeft. Ik heb heerlijk genoten van de spannende erotische massage.
- Ron

Great!

★★★★★
Erg fijne en rustige massage, kwam helemaal tot rust. Dank!
- Mike

Geweldig

★★★★★
Een heel fijne en bijzondere aanraking/massage met aandacht. De ontlading komt niet na een doorsnee handjob maar na handbewegingen zoals ik nog nooit heb mogen ervaren. Kom heel graag terug
- Alex

Helemaal tot rust

★★★★★
ik was aanvankelijk vrij gespannen vanwege de eerste keer bij Sasha, maar na haar geruststellende en liefdevolle woorden en aanrakingen kwam ik helemaal tot rust. Je kunt merken dat zij er zelf ook van geniet en dat maakt het extra leuk. Kortom zeer om aan te bevelen. Sasha dank voor je fijne massage!
- Marck

Geweldig

★★★★★
Wat een heerlijke massage. Fluweel zachte aanraking maar net hard genoeg. Heerlijk haar handen voelen glijden. En bewust of niet. Ze weet precies de goede punten te raken. Ik kom zeker graag weer. En zoals al meerdere malen beschreven. Ook nog eens een prachtige verschijning. Maar te weinig van kunnen genieten want had al snel de ogen dicht. Wat een genot
- Dennis

uitstekend

★★★★★
Heerlijke en goede massage gehad van Sasha. Erg leuke en vlotte jonge vrouw met uitstekende massage kwaliteiten. Ga zeker terug komen
- Nico

Exquisite!

★★★★★
Ik kwam aan bij Sasha's mooie behandellocatie en trof daar een knappe, vrolijke meid aan. Na de normale formaliteiten mocht ik plaatsnemen op de tafel. Wat fantastisch! Eindelijk iemand die echt lekker kan masseren ipv lafjes strelen of kneden. Fluweelzacht! Een uur is veel te kort en zo voorbij. Ik kom zeker vaker bij je wegzweven Sasha!
- Paul

Geweldig!

★★★★★
Sasha is niet alleen een knappe maar vooral lieve jongedame, die met veel passie en toewijding masseert. Ik heb een uur lang mogen genieten op haar massagetafel. Een uur lijkt misschien lang, maar ging wat mij betreft veel te snel voorbij...
- Patrick

Superrrrrrrrrr

★★★★★
Bij binnenkomst ben je gelijk verkocht Mooie vrouw netje in een mooie jurk Begelijd je naar de massage kamer Masseert echt heel je lichaam er wordt niet gehaast of af gerost Er kan ook leuk geklets worden over vanalles en nogwat Super gezellig en zeker een aanraden Wou dat ze me Buurvrouw was ging ik er zeker elke week heen
- Jonny

Zacht en teder

★★★★★
Heerlijk zachte, tedere massage gehad. Sasha is een hele vriendelijke, zachtaardige vrouw met fluwelen handen, een mooi lijf en een warme, ontwapenende glimlach.
- Roeland

Wauw

★★★★☆
Echt super genoten. Je bent zo’n mooie vrouw.
- Johan

Super

★★★★★
Bedankt voor de eerste ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar! Qua uiterlijk ben je helemaal wat ik mooi vind!
- Rick

Het was heerlijk

★★★★★
Bij binnenkomst was ik direct onder de indruk van haar frisse jonge verschijning. Ze was voor mij echt het spreekwoordelijke buurmeisje. Dat maakte het voor mij wel Extra spannend. Sasha heeft mij heerlijk gemasseerd. Haar handen zijn heerlijk zacht en ze weet precies waar en wanneer ze iets meer druk moet uitoefenen. Ze heeft geen enkel plekje overgeslagen en dat was echt top. Ik ga zeker nog een keer!
- Mark

Exquisitely Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 22 reviews.
5 1